Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Wie ik ben en wat ik doe:

Ik ben Jan, woon en werkzaam in Zwartemeer. In 2015 ben ik gestart met een opleiding tot Sporttherapeut, welke ik inmiddels heb afgerond. Ook onderstaande diploma’s zijn in mijn bezit:

  • sportmasseur
  • herstel- en conditietrainer volgens de Rehaboom, blessurepreventie methoder
  • medical taping
  • dry needling

Naast mijn werkzaamheden als sportmasseur bij handbalvereniging Hurry-Up geef ik sinds begin 2010 ook diverse sport- en ontspanningsmassages in mijn praktijkruimte aan huis, op locatie en bij evenementen (prijs in overleg). Daarnaast ben ik een fanatiek sporter. Ik ben al enkele jaren actief in de triathlonsport.

Masseren:

Masseren is niet alleen bedoeld voor mensen die sporten. Ook mensen die niet aan sport doen kunnen behoefte hebben aan een massage waarbij identieke klachten kunnen worden behandeld als bij sporters. Masseren betekent voor mij maatwerk. Ik bespreek de wens, blessure of klacht van de klant uitvoerig, om vervolgens een keuze te maken voor een bepaalde massage. Een combinatie van de behandeltechnieken zorgt voor een sport-therapeutische behandeling. Tijdens de massage ga ik gericht op zoek naar “knelpunten”/triggerpoints (triggerpoints zijn hypergevoelige kleine delen van een spier die “verkrampt” zijn) die de spanning en/of blessure veroorzaken. Deze probeer ik met behulp van diverse technieken op te lossen. Het uitgangspunt is dat de klant met een tevreden en ontspannen gevoel naar huis gaat.

Meer informatie over de diverse massagevormen die ik aanbied kunt u vinden via de links op de homepage. Van alle massages die ik aanbied, heb ik een diploma of een certificaat. Meestal maak ik een combinatie welke behandeling het beste bij uw wens of klachten past. Ik zal u uiteraard altijd adviseren over hoe om te gaan met uw klacht.

Evenementen:

Organiseert u een evenement en wilt u een masseur stand-by? Ik ben tevens in te huren voor (niet al te grote) evenementen.

Meer informatie?

Bel of mail gerust voor meer informatie over een massage, of voor het maken van een afspraak. Afspraken kunnen zowel voor ’s avonds als in het weekend gemaakt worden. Ook is het meestal mogelijk om bij bijvoorbeeld blessures op korte termijn een spoedafspraak te maken. Massages kunnen plaatsvinden in mijn praktijk, of op locatie.

Tot ziens bij Sporttherapie Jan Bruinsma